Sunday 4 January 2009

Delamere Dash Trail Race: First race of 2009








Vandaag mijn eerste wedstrijd van het jaar gelopen, hier in Cheshire in Delamere Forest, zo'n 20 minuutjes in de auto vanuit Chester. Iemand had gezegd op het forum van Runner's World vorig jaar dat het parcours vlak was. Ofwel was het parcours helemaal anders ofwel was dit 'a joke'! Sommigen noemen het parcours hier waarschijnlijk ook undulating, nice gentle, rolling slopes, maar voor dit Belgske was dit een Grijsloke in 't bos. Toen je dacht dat het de laatste helling was zag je in de verte weer het pad bergop gaan. Sommige waren heel kort, maar 't zit toch gauw in de beentjes he en zeker als je er een 10-tal op een parcours van 9.5km moet doen.
Enfin, heel mooi parcours ook! Gelukkig lag het hard want anders zou het nog een beetje zwaarder geweest zijn. Had gedacht om weer eens aan 12km/h te kunnen lopen maar dan moet ik veel meer 'trail running' ervaring hebben en dit soort parcours gewoon zijn.
Ben blij dat ik deze wedstrijd liep vandaag, goede training voor de 1/2 marathon binnen 2 weken en goed voor de beenspieren. Kom hier zeker nog meedoen!
Liep de 9.5km in 50'38", dus aan 11.2km/h. Morgen normaal gezien weer een 10km training maar zal die heel op 't gemakjes doen. Ben een beetje dom geweest. Had het begin van een blaar vrijdag en had die niet goed verzorgd. Natuurlijk begon die pijn te doen op 't einde van de race vandaag en erna nog meer. Zal ik goed moeten verzorgen vanavond en iets opleggen voor de training morgen.
Gelukkig dan dinsdag en woensdag rustdagen, want moet 2x laat werken.
Hierboven ook wat foto's van de race. Wat donker uitgevallen, maar het was ook een donkere dag en hebben wat sneeuw gehad op 't einde.
Greetings - Nathalie

1 comment:

Anonymous said...

What an awesome goal you have!

www.pollofthedaypoll.blogspot.com